maandag 24 juli 2017

Perfect?!? Week 2 en 3


Week 2 en 3 waren hier verre van perfect.
De uitdaging voor week 2 was om elke dag yoga te doen, maar mijn lichaam liet dit niet toe. Dus veranderde ik de uitdaging. Dit werd elke dag minstens 10 minuten blokfluit spelen met als doel tegen het einde van de week het thema van Titanic kunnen spelen.
De eerste dagen ging het goed. Maar toen kwam mijn vriend na 2 weken terug thuis en werd er geen blokfluit meer gespeeld. Twee dagen later vertrok hij terug en kon ik terug oefenen, met dit als resultaat:perfect week 2 titanic from Rozemarijn on Vimeo.


Tijdens week 3 was het de bedoeling om dingen te doen die je steeds maar uitstelt. Ironisch genoeg werd deze week de grote week van het uitstellen. Letterlijk niets heb ik gedaan gekregen. Dit lag voor een groot deel aan mijn gezondheid, maar toch.
Dus schuif ik deze week mee door naar week 4. Dat wilt dus zeggen dat ik in week 4, twee uitdagingen aanga. Naast de uitgestelde klusjes ga ik ook proberen om een week geen suiker te eten. Ik ben eens benieuwd of het gaat lukken.

1 opmerking:

  1. Uw filmpje is geweldig!
    En had vorige week hetzelfde probleem. Mijn lijf wou ook niet mee. Soms is het wat het is he..

    BeantwoordenVerwijderen