zaterdag 17 september 2016

Swapperdapper: herfstswap

En het is weer Swaptime! Dit keer was het thema herfst.
Vandaag mochten we dan eindelijk onze pakjes opendoen.
Hieronder zie je wat ik kreeg en wat ik maakte.
het cadeautje dat ik in ontvangst mocht nemen
Inhoud van het cadeautje dat ik kreeg:
- 2 mandjes
- een leuk kadertje dat hier wel heel toepasselijk is
- een zakje om papieren zakdoekjes netjes in op te bergen
- een mooi houten plaatje, waar ik nog een plaatsje voor moet zoeken.

Het cadeautje dat ik maakte, bestond uit
Een verjaardagskroon:
De kroon kan je langs twee kanten dragen, is in breedte verstelbaar en de nummers kan je verwisselen. Zo kan die toch een aantal jaartjes mee. (trouwens heel leuk cadeautje voor kleuterjuffen en opvang)

Het tweede cadeautje baseerde ik op deze tutorial. Maar maakte het net een beetje anders


Het derde cadeautje is een variatie op de haakrol/make-uprol die ik eerder dit jaar maakte.
Ik paste hem aan voor een 2-jarige Dus plaats voor dikkere potloden. Ik hoop dat 2-jarige nog altijd van Disneyfiguurtjes houden.Zoals je merkt liepen deze keer de ideetjes voor de dochter als een trein en vond ik het moeilijk om iets voor de mama te verzinnen. Maar ik vond dat ook zij een cadeautje verdiende. Ze werkt graag in haar moestuin. Dus maakte ik een short waar ze mee in de tuin kan werken. Hiervoor baseerde ik mij op dit modelletje dat ik op Pinterest vond. Maar gaf er mijn eigen draai aan.
Er is plaats om zakjes met zaadjes op te bergen, en tuinhandschoenen en aan de lussen kunnen bijvoorbeeld een tuinschaar of een schopje gehangen worden. Al je materiaal in handbereik dus.


4 opmerkingen:

 1. Heel fijn dat je terug meedeed! Geslaagde pakjes zou ik zo zeggen!! Hopelijk tot de volgende editie! ☺️

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb er in ieder geval met veel plezier aan gewerkt.
   Voor de volgende editie moet ik nog zien wanneer die valt, want moet komende tijd weer vaak naar het ziekenhuis

   Verwijderen
 2. oh die tuiierschort is geniaal! Zoiets wil ik voor mezelf ook nog eens maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank u wel. Ik gebruikte als afmeting 50x35 als ik het me goed herinner. Ik ben benieuwd naar jouw versie. Je mag hier altijd een link plaatsen naar die van jou.

   Verwijderen