zondag 25 september 2016

Een nieuwe verslaving + give a way

Enkele maanden terug leerde ik mezelf haken. Het is iets dat je rustig in de zetel kan doen terwijl je tv kijkt. Zeker sjaals/stola's eens je het patroon door hebt. Knuffels is iets anders, daar moet je je verstand bijhouden.
Ondertussen maakte ik al 3 sjaals en een knuffeltje.
Haken werkt voor mij zeer therapeutisch en rustgevend. (Niet de knuffels, dat is soms frustrerend ;-)  ). Maar het repetitieve van het haken van sjaals en dekentjes zorgt dat ik rust vind. En je hebt nog een mooi resultaat op het einde.
Deze sjaals maakte ik aan de hand van tutorials op youtubeeen babydekentje in de maak
De knuffels komen uit een boek en van patronen die ik vond op Etsy
leuk als geboortecadeautje

Omdat ik zo van haken ben gaan houden, geef ik een leuk boek en een clover haaknaald weg, zodat jullie ook de kans krijgen om deze fantastische hobby te ontdekken.
mooi boek met clover haaknaald te winnen
Wat moet je doen om dit boek te winnen?
Reageer hieronder en vertel me wat je graag zou willen haken en volg mij via bloglovin of instagram


Trekking van de winnaar gebeurt op 5 oktober 2016


6 opmerkingen:

 1. Thx voor de link naar de tutorial van de sjaal ♡ Ze zijn echt prachtig. Ik zou het boek wel willen winnen, want ik ben sindskort ook helemaal verslaafd aan haken en kan dus wel wat inspiratie gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. leuk dat je mee doet. En inderdaad haken is verslavend ;-)

   Verwijderen
 2. Wat een leuke winactie. Als beginnend haakster snap ik je helemaal qua verslaafd geraakt zijn.

  Ik zou heel graag een mooie tas haken. Ik heb zoveel mooie voorbeelden al voorbij zien komen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. wat leuk dat je ook meedoet. Er zijn inderdaad heel mooie voorbeelden van tassen. Nog veel haakplezier!

   Verwijderen
 3. Een nieuwe verslaving, maar gelukkig een gezonde! Geniet ervan, je kan er hele mooie dingen mee maken.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja, ik heb zo veel ideetjes en plannen van dingen die ik nog wil haken. Ik moet alleen zien dat ik mijn gewrichten niet te veel belast. Maar voor de rest een super hobby!

   Verwijderen