donderdag 25 augustus 2016

30 day blogchallenge: dag 9: gênante momenten

Genante momenten... Zo heb ik er wel al wat gehad.
  • Me schamen omdat ik in de schoenwinkel begon te wenen omdat ik geen leuke schoenen vond (ter verdediging; ik had zulke zware steunzolen die enkel in bergschoenen maat 43 gingen en dat voor een jong meisje met normaal maatje 38)
  • Door de grond kunnen zakken voor opmerkingen die m'n vader maakte als hij me vroeger kwam oppikken van feestjes
  • Een turnoefening zo fout doen (per ongeluk) dat ze me met de MUG op school zijn moesten komen halen. Heel de speelplaats stond er op te kijken, want het was toen natuurlijk pauze tegen dat de MUG er was.
  • Maar het meest gênante was toch de blaasfunctietest die ik oktober vorig jaar heb laten doen. Normaal duurt zo'n test een uurtje. Bij mij duurde het maar liefst 3 uur. Ik bleek helemaal geen blaasfunctie meer te hebben dus konden de meetinstrumenten ook geen metingen waarnemen. Maar ze bleven maar testen en sondes opnieuw inbrengen omdat ze dachten dat ze verkeerd zaten, een kabeltje niet goed was aangesloten, kapot waren,... Het enige dat kapot was, is mijn lichaam. Maar daar lig je dan 3 uur met je benen open en de ene arts, na de andere specialist die komt kijken.
En wat zijn jouw gênante momenten?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten