woensdag 3 augustus 2016

30 day blog challenge: day 2

day 2
In mijn tienerjaren was ik zot op quotes. Ik zette ze steeds in mijn statusbalk van MSN. Met de opkomst van Facebook verdween stilaan MSN en postte ik af en toe wel eens een quote op mijn wall.
Toen ik 2 jaar terug in een zware depressie belande en daarna een ongeneeslijke ziekte bleek te hebben, werden quotes vooral een middel om mezelf op te peppen. Ik maakte op pinterest een bord aan waar ik de mooiste verzamel. Het leuke er aan is dat de spreuken nu vaak vergezeld worden van mooie afbeeldingen.
Hieronder enkele van mijn favorieten:


2 opmerkingen:

 1. Wat een challenge zeg! Ben benieuwd of je blijft volhouden, niks voor mij, eerlijk gezegd. Van quotes hou ik ook al heel mijn leven.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het leuke aan deze challenge is dat je niet elke dag moet antwoorden. Je doet het op je eigen tempo. Elke dag, elke week,...

   Verwijderen