woensdag 10 augustus 2016

30 Day Blog Challenge : dag5: 5 bloggers die ik volg

Als je op mijn Bloglovin' profiel kijkt, zal je merken dat ik een hele hoop bloggers volg. De ene volg ik al wat intensiever dan de andere.
Hieronder enkele van mijn favorieten

  • Miss Pixie's Blog:Ik leerde haar kennen op de Femma blogschool. Ze is net als mij graag creatief bezig. Maar daarnaast delen we ook het feit dat we beiden hoog-sensitief zijn en kampen/hebben gekampt met een burn-out.
  • Salami Stinkt: Een mede Ehlers-danlospatiĂ«nt die niet bij de pakken blijft zitten.
  • Anya's Dolls : ik ben net begonnen met het rebornen van een pop. Bij de foto's op haar blog kan je lekker wegdromen en fantaseren en inspiratie opdoen voor je eigen poppen.
  • Hobby Rita's Handwerkwereldje: Zij is een van de starters van dinsdag poppendag. Ze schrijft zo'n leuke verhalen over de avonturen van haar poppen. Daarnaast schrijft ze ook over haar andere creatieve bezigheden. 
  • A cup of life: Deze jonge dame schrijft met zo veel levensvreugde. Echt een plezier om te lezen.
Hopelijk heb ik je warm kunnen maken om een kijkje te nemen op een van deze blogs. Wil je er nog meer ontdekken, check dan zeker mijn lijst op bloglovin'.
Veel leesplezier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten