zondag 4 oktober 2015

Femma blogschool

workshop door Vicky
Na lange tijd thuis gezeten te hebben owv ziekte, was het dit weekend de eerste keer dat ik nog eens op mijn eentje verder ging dan de ring van Hasselt.

Op het programma: 2 dagen de wondere wereld van blogland ontdekken.
De eerste dag was nog al theoretisch en elkaar wat leren kennen.
Zo kwam ik Stehpanie van Miss Pixie's tegen, Heidi van patat & kroket en Joke van alice & gabrielle tegen. Super compagnie voor een tof weekend.

Dag 2 was voor mij een top dag.
In de voormiddag kregen we uitleg over hoe je nu geld kon verdienen aan je blog, hoe je samen kunt werken met een PR-bureau. Altijd leuk meegenomen.
workshop juweeltjes maken door Miss Pixies
Daarna een workshop van Vicky Bogaert, schrijfster van het boek Iedereen smartphone fotograaf. Wie nog geen goesting had om foto's te nemen, was helemaal overtuigd na haar sessie.

We leerden experimenteren met verschillende standpunten, filters, perspectieven.
De namiddag bestond uit een workshop juweeltjes maken door Stephanie, en wie wou kreeg feedback op zijn blog door de ervaren blogster Lobke van de blog Leuke Wereld.
resultaat oefening productfotografie
restultaat oefening productfotografie


Ik leerde heel wat bij en werd geïnspireerd om nieuwe dingen uit te proberen. Dus "be prepared" want er gaan binnenkort wat veranderingen worden doorgevoerd. Er gaat een beetje aan de lay-out worden geprutst, er komt een instagramprofiel bij en.... de rest verklap ik nog niet.

Ondanks dat het weekend heel vermoeiend was, ben ik blij dat ik geweest ben.
Dus voor diegene die er niet bij waren: hou de agenda van Femma in de gaten en wees er volgende keer snel bij en wie weet misschien tot dan. (of tot op een andere workshop)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten