vrijdag 13 februari 2015

herorganiseren

Begin december verloor ik heel plots mijn job en kreeg ik te horen dat ik een progressieve aandoening heb.
Mijn zorgvuldig terug opgebouwde leventje storte als een kaartenhuisje in elkaar.
De eerste weken liep ik de voeten van onder mijn lijf om alle papieren in orde te krijgen, voor bijkomende onderzoeken,... Daar tussen nog eens de feestdagen en een begrafenis.
Mijn dagen/weken waren goed gevuld. Tot kort dus, alles was in orde en geregeld. En daar doemde het befaamde zwarte gat weer op. Ik kreeg niets meer gedaan, voelde me niet lekker in mijn vel.
Na een tijdje had ik door waar het schoentje knelde. Ik had terug structuur nodig. Een planning
Op pinterest vond ik vele leuke ideetjes. Ik probeerde die van Miss Pixie uit.
Maar dat was het toch niet helemaal wat ik nodig had. Nadat ik wat inspiratie had opgedaan, maakte ik mijn eigen schema op. Een basis schema waarin bepaalde taken een vast moment krijgen. Dus in plaats van te gaan werken, ga ik dan een aantal uurtjes naaien/poetsen/... En natuurlijk voorzag ik de planning van schattige icoontjes en romantische kleurtjes om het allemaal toch wat vrolijk te houden.
En nu maar hopen dat ik zo mijn leventje terug beetje bij beetje op de rails krijg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten