maandag 28 juli 2014

Een nieuwe huisgenoot


Twee weken geleden had ik het weer eventjes heel moeilijk. Mijn huisgenoten waren constant de deur uit dus ik zat vaak alleen thuis. En dat voelde soms heel eenzaam aan. Als troost heb ik toen van mijn moeder een superschattig konijntje gekregen : Vitoor.
En ja hoor, het is een schatje!

Ja, je ziet het goed, Vitoor zit op een handdoek. De eerste dagen had ik namelijk nog geen kot ( nu heeft hij zowel een binnen als een buitenverblijf), dus logeerde Vitoor in een wasmand in het bad. Moest hij dan uit de wasmand springen, wat hij trouwens niet deed, dan kon hij toch niet gaan lopen én in de badkamer komen de katten ook niet.
In zijn wasmand had ik dan een handdoek gelegd, het gemakkelijke daaraan was dat ik Vitoor na een paar dagen eender waar in het huis kon neerzetten op zijn handdoek en dat hij daar niet afkwam.
Maar nu is hij toch beter af met zijn twee kooien. En zo af en toe mag hij vrij rondlopen in de tuin, en dan zie je hem echt genieten en dan geniet ik met hem mee ;-)
vrij in de tuin

in zijn binnenkooiGeen opmerkingen:

Een reactie posten