dinsdag 13 september 2016

Dinsdag poppendag: visite

Vrijdag kwam tante Laura weer op bezoek. Deze keer had ze haar poppendochter Nikita mee. Maar arme Nikita bleek een beetje ziekjes te zijn. Dus blijft ze een tijdje bij mij zodat ik haar weer kan genezen. De arme meid had bijna geen haartjes meer. Daar moeten we natuurlijk iets aan doen!
Arme Nikita ligt ziek in bed
's Middags brachten we ook nog een bezoekje aan de kringloopwinkel. Daar vonden we allebei nog leuke kleertjes voor onze schatjes.
Ik kwam naar huis met een leuke mand (die ik natuurlijk nog mooi met kant ga bekleden), leuke slofjes en een warm setje voor de komende herfst.

heeft nog wel wat opfrissing nodig


klaar voor de winter

Deze week moet ik zelf weer naar het ziekenhuis, dus zal ik maar weinig tijd hebben om mijn schatjes in de watten te leggen. Hopelijk kan ik nog een verslagje schrijven, maar anders zie ik jullie over 2 weekjes terug.6 opmerkingen:

 1. Wat een mooi mandje! En ik denk dat Nikita wel in goede handen is.
  Alle goeds gewenst voor jou wat betreft het ziekenhuis en zo.
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank u wel. Er volgt gauw wel een up-date

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nikita kan mooi even op krachten komen als jij naar het ziekenhuis bent. Ik hoop dat alles goed gaat met je en dat je daarna aan de slag kunt met de haartjes van Nikita!
  Mooi mandje en ik zie het al helemaal bekleed voor me...
  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ondertussen kan Nikita rustig uitzieken, misschien kunnen jullie samen naar het ziekenhuis en daar een blogje schrijven, deed ik ook al eens. In elk geval deed je keigoeie aankopen in de kringloop. Succes in het ziekenhuis.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank u wel. Binnenkort moet ik overnachten in het ziekenhuis dus dan zal ik daar wel een berichtje kunnen schrijven.
   Jullie ook nog veel sterkte!

   Verwijderen