woensdag 7 september 2016

30 day challenge:day 14: ik ben bang voor

Ik heb sinds klein af een panische angst van vuur. Waar deze schrik vandaan komt, weet ik niet. Het eerste wat ik doe als ik in een gebouw/tunnel terecht kom, is kijken waar de nooduitgangen, brandblussers,... zijn. Ondertussen een echte gewoonte geworden.
Ik heb ook schrik van slangen en andere reptielen. Maar vooral voor slangen. Als ik ze op tv zie, krijg ik al de kriebels. Ook schoenen of handtassen gemaakt uit slangenleer of krokodillenleer durf ik niet eens aan te raken.
En last but not least, hoogtevrees!
Voor de rest valt het allemaal goed mee ;-)


2 opmerkingen:

  1. Krokodillen hebben we hier gelukkig niet (hoewel :) en zolang slangen achter glas blijven vind ik het best. Brand, ja dat is een engerd. Van die lange autotunnels blijf ik liever uit weg en hoogtevrees. Nee daar heb ik gelukkig geen last van. Hoewel ik niet vrijwillig over een touwbruggetje boven een ravijn zal gaan lopen ;)

    BeantwoordenVerwijderen