zaterdag 27 augustus 2016

30 day blogchallenge: dag 10: mijn beste en slechtste gewoontes

Zoals iedereen heb ik zo wel mijn goede als slechte gewoontes.
We zullen maar beginnen met de goede


  1. Ik poets minstens 3 keer per dag mijn tanden. Ik ga nooit de deur uit zonder mijn tanden te poetsen.
  2. Ik ga steeds op tijd slapen.
  3. Ik eet geen vlees. Dit vind ik persoonlijk heel belangrijk. Het is mijn steentje dat ik bijdraag tegen de klimaatopwarming.
En dan nu maar de slechte gewoontes zeker:
  1. Als ik s nachts wakker word, eet ik ook altijd iets. Niet bepaalt gezond
  2. Ik heb een gat in mijn hand. Ik zit heel veel alleen thuis en ga dan wel eens de stad in om mijn zinnen te verzetten. Helaas gebeurd het zelden dat ik niet naar huis kom met wat hobbymateriaal.
  3. Ik kijk heel veel tv de laatste tijd. Mijn lichaam is echt moe/leeg. Dus breng ik veel tijd door liggend voor de tv, kijkend naar rotzooi. Want geloof maar, veel goede programma's worden er niet uitgezonden. 
En nu de vraag, ga ik mijn slechte gewoontes veranderen?
Ik doe mijn best, maar het is niet altijd gemakkelijk! Zo ben ik onlangs begonnen met yoga (binnenkort kan je daar meer over lezen op mijn blog), ik haal minder snoepgoed in huis, zo kan ik 's nachts niet snoepen, en nu probeer ik eerst al mijn hobbymateriaal dat ik in huis heb (stof, wol,...) op te gebruiken voor ik iets nieuws koop. Tenzij het materiaal is dat ik nodig heb voor een bestelling of swappakketje.

Wat zijn jouw goede en slechte gewoontes en hoe probeer jij je slechte gewoontes om te zetten naar goede?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten