zaterdag 23 juli 2016

Swapperdapper handgemaakt

Ik deed nog eens mee aan een swap van de facebookgroep Swapperdapper. Deze keer kregen we als opdracht om 3 items te maken van het verlanglijstje van ons swapmaatje.
Ik maakte het volgende voor iemand die zot is van zonnebloemen:

 • gehaakte zonnebloem halsketting
 • een rekje met dingetjes voor snailmail (rekje heb ik niet zelfgemaakt maar scoorde ik in de kringloopwinkel)
 • een puzzel en een knuffelhondje voor haar 3 jarig zoontje. Het knuffeltje kan in de winter in de microgolf opgewarmd worden zoals een pottenkussentje
 • een gehaakte bloemen sleutelhanger
 • een bloemen halskettingIk mocht het volgende mooie pakketje in ontvangst nemen. Dank u wel lief swapmaatje, ik ben er super blij mee! De zomerse stofjes, het kaartje. Echt mijn stijl/smaak. Helemaal in love met mijn boekenstaander en mapje om schriftje en schrijfgerief in op te bergen. <3Wil je zelf ook mee swappen?
Dat kan altijd! Je kan deelnemen aan een swap van boven vernoemde groep of andere facebookgroepen. Maar je mag me ook altijd contacteren om zelf een swap te doen. Dan spreken we zelf een thema, budget en verzenddatum af.

4 opmerkingen:

 1. Super fijn dat je meedeed! :) Hopelijk tot de volgende keer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik heb er met veel plezier aan gewerkt ondanks dat ik een lange periode plat lag.

   Verwijderen
 2. Hallo! Van Rita kreeg ik door dat je mee gaat doen aan dinsdag-poppendag. Ik zit momenteel in de vakantiemodus, al heb ik nog wel een aantal blogs per week. Poppendag was bij mij ook op vakantie, maar ik heb nu toch op dinsdag de lijst met linkjes geplaatst en ik heb je toegevoegd!
  Groetjes,
  Akkelien
  debreimeisjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank u wel. ik kijk er naar uit. mijn eerste berichtje voor morgen staat al klaar. Ik hoop dat het me lukt om elke dinsdag te posten maar mijn ziekte laat niet altijd toe te doen wat ik wil.
   fijne vakantie nog!

   Verwijderen