donderdag 17 maart 2016

Lente in het land


Eindelijk is de lente daar. Wat heerlijk!
Ik denk dat de lente zowat mijn favoriet seizoen is. Alles is kleurrijk, het zonnetje schijnt maar het is toch niet te warm, eindelijk die dikke winterkleren weg, bloemetjes die te voorschijn komen en dan die fijne lentekriebels! I like it :-)
Hier enkele sfeerbeelden van wat het begin van de lente voor mij betekende:
de viooltjes staan al in bloei :-)

lekker genieten in het zonnetje met een haakwerkje

Eerder deze maand kreeg ik een groentenbak cadeau voor mijn verjaardag. Dus plante  ik alvast mijn eerste groentjes: tomaatjes en rucola. Hopelijk komen ze gauw uit!Of het gaat lukken weet ik niet, want ik heb namelijk  niet bepaald groene vingers zoals ze dat zeggen.

nu staan ze nog in de miniserre

Geen opmerkingen:

Een reactie posten