zaterdag 26 september 2015

draagtas voor een kat

Mijn jongste kat heeft het niet zo begrepen op van die transportbakken. Als je haar er in zet, zet ze haar keel open en dan kan je beter oordopjes in doen. Dus tegenwoordig gaat ze aan de leiband mee naar de dierenarts. Maar als ik over het straat moet, moet ik haar vasthouden want dan heeft ze schrik en verzet ze geen poot.
Nu ja, dat is meestal niet zo handig. Handtas, (auto)sleutels en een kat vasthouden s niet evident. Dus daarom maar een draagtas. Zo ziet ze me nog altijd en blijft ze rustig en heb ik mijn handen vrij.
Zin om zelf eentje te maken? Dat kan! Want ik zoek namelijke enkele personen die mijn patroon en werkbeschrijving willen uittesten.
Wat moet je doen?
1. Dit formulier invullen:http://goo.gl/forms/ikqRFYGZWd
2. Feedback geven
3 Ervaring delen op jouw blog.
Foto met kat volgt nog, maar vandaag had ze geen zin om te poseren.

stofje: Lovely and Clouds Scrapbook 02

2 opmerkingen:

  1. mocht ik een kat hebben dan zou ik je vragen om er eentje te maken voor mij :) heel handig & mooi

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank u wel. De tas kan ook aangepast worden voor kleine hondjes, konijnen,... kortom alle diertjes die draagbaar zijn ;-)

      Verwijderen