woensdag 11 maart 2015

Birthday-time

bijna alles staat klaar voor het bezoek
Maart is de verjaardagsmaand.
In een vorig berichtje kon je al een cadeautje winnen ter eren van mijn eigen verjaardag. (Ja, ik maak vandaag de winnaar bekent, maar ik hou er nog even de spanning in)
Voor diegene die in levende lijven aanwezig waren, had ik een hele hoop lekkers voorzien. 't Was eens iets anders dan een taart. En gegarandeert voor iedereen wat wils (behalve voor de boyfriend, die eet geen zoetigheden).
Bij verjaardagen horen natuurlijk ook cadeautjes. En dit jaar was er eentje om jaloers op te zijn.
Een bon voor de sauna voor ons tweetjes, het boek love at first stich (wat ziet dat er toch mooi uit), de kookboeken van Jeroen Meus en een grote ren voor de konijntjes. Jaja, 'met mijn gat in de boter gevallen' zouden ze bij ons thuis zeggen. Ikke blij, de konijntjes blij, de vriend blij, kortom iedereen blij!
Vitoor en Antoinette zijn blij met hun grote ren

Voor het eerst zijn we ook met z'n tweetjes er een weekendje op uit geweest. Zalig! Ook al was ik snel moe en moesten we af en toe een terrasje gaan doen omdat je beentjes niet meer mee wilden. Maar dat was geen probleem, want het was zalig zitten zo in de eerste lente zon.

En dan komt stilaan de verjaardag van mijn vader en mijn vriend (beide zijn op dezelfde dag jarig) dichter bij. Voor de vriend weet ik al wat het gaat worden (verklap het nog niet, voor het geval hij moest meelezen), maar voor mijn vader; dat is een paar ander mouwen...
Maar ik heb nog eventjes de tijd, al zijn tips natuurlijk altijd welkom.

Voor ik de winnaar bekent maak, nog een leuk weetje (omdat ik er stiekem trots op ben). Maandag het eerste examen afgelegd voor de opleiding 'front officer' bij de Febelfin Acadamy en slaagde daarvoor met 85%. Op naar het volgende op 30 maart.

Zo dat was dat, nu nog het belangrijkste. De winnaar van de give a way is Nanneke geworden. Proficiat! Jouw verassingspakketje komt jouw richting uit als je je eventjes jouw gegevens doorgeeft.
het verrassingspakket

Geen opmerkingen:

Een reactie posten