dinsdag 6 januari 2015

Een up-date

Amai, het is weer eventjes geleden dat ik nog een berichtje heb geschreven.
Maar het is dan ook best een drukke en verwarrende periode geweest. Zo heb ik mijn ontslag gekregen, ben ik begonnen met een webshop (volg mij ook via facebook), heb ik de diagnose Ehler-Danlos type 3 gekregen en is mijn grootmoeder overleden. Over de diagnose en het ziekteverloop zal je hier in de toekomst nog wel meer over te horen krijgen.
Maar eerst wat vrolijker nieuws: Ons huishouden is een beetje uitgebreid. Neen, helaas geen zoontje/dochtertje (zal er ook niet komen na de diagnose), maar wel een super lief klein schattig katje Roosje
Dit was ze de eerste avond:
En dit is ze nu:
Zoals je kan zien is ze dus al flink gegroeid. En ja, ze denkt soms dat ze een papegaai is. Al begint ze daar nu toch een beetje te groot voor te worden. Oh, en kusjses geven doet ze ook heel graag.

Tot slot wil ik jullie nog een goede gezondheid wensen voor het nieuwe jaar!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten