woensdag 23 juli 2014

Don't give up now!

Weet je, deze vakantie had ik met net iets anders voorgesteld. Maar ja, het leven laat zich nu eenmaal moeilijk voorspellen.
Gelukkig mocht ik na een maand de PAAZ verlaten. Doch wil dit niet zeggen dat de behandeling er op zit. Elke dag (behalve woensdag en in het weekend) ga ik nog naar het ziekenhuis voor therapie.
Dankzij de juiste medicatie en de intensieve begeleiding voel ik mij steeds sterker en beter worden.
De keerzijde van de medaille is dat ik deze zomer niet op vakantie kan gaan. En dat is natuurlijk jammer. Plus ik ben ook steeds afhankelijk van andere mensen om eens een dagje te gaan zwemmen of zo, want door mijn medicatie val ik nog al eens flauw. En ja, dan ben je beter niet alleen op pad. Dat maakt soms de dagen wel lang, zeker nu in de zomer als iedereen op vakantie is of op uitstap. Maar dan denk ik aan de uitspraak van Douglas Adams: " I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be" en dan denk ik aan al het gene ik de afgelopen maanden al heb geleerd. Het was/ is een harde les, maar soms is dat nu eenmaal nodig.
En ondertussen ben ik het knutselen en naaien natuurlijk  niet vergeten/verleerd. Dus zo gauw mogelijk krijgen jullie weer een up-date van mijn verschillende projectjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten